Moda

Old Money Stili Erkek Giyim Tüyoları

Erkek modasına son dönemlerde damgasını vuran Old Money Style, giderek popüler olmaya devam etmektedir. Zamansız bir stil önerisi olarak dikkat çeken Old Money stili ile her zaman sade, zarif ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Klasik bir çekicilik sunan bu stilin yıldız parçalarını mutlaka gardırobunuza ilave etmelisiniz.

Rafine zevkleri olan erkeklere hitap eden Old Money Style ile günün her anında tüm gözlerin üzerinizde olmasını sağlayabilirsiniz. Old Money stili sadece erkekler için değil, kadınlar için de uygun bir giyim stilidir. Çabasız ve zamansız bir giyim tarzı oluşturmak istiyorsanız, Old Money stilini tercih edebilirsiniz.

Old Money Style Nedir?

Old Money stilinin detaylarına geçiş yapmadan önce, bu giyim tarzının ne anlama geldiğini incelemek isteriz. Çok eski bir moda akımı olan bu giyim tarzında zenginlik, sadelik ve statüyü gösteren bir estetik görünüm yer almaktadır. Genellikle zengin ailelerin eski dönemlerden beri tercih ettiği bir moda akımıdır. Her zaman incelik ve zarafet ön plandadır.

Old Money stilinin bir moda akımından çok daha fazlası olduğunu söylemek mümkündür. Bir yaşam tarzı felsefesi olarak da Old Money stilinin incelenmesi gerekmektedir. Sadece kıyafetleriniz ile değil, yaşam tarzınız ile de bu stili hayatınıza yansıtabilirsiniz. Old Money style erkek kombinleri aksesuarları, kıyafetleri, çanta ve ayakkabıları yanı sıra duruşu ile de başlı başına bir yaşam tarzı sunmaktadır.

Old Money Style Nasıl Oluşturulur?

Old Money Style Nasıl Oluşturulur?

Old Money kombin önerileri ile bu stili çok kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz. Bu stilin en önemli özelliği, sade ve şık parçaları bir araya getirmektir. Bunun için temel kıyafetleri mutlaka dolabınıza dahil etmeniz gerekmektedir. Her zaman seçiminiz az ancak kaliteli ve sade parçalardan yana olmalıdır.

Old Money style erkek kombinleri günlük yaşantınızda, ofis stilinizde veya dilediğiniz etkinlik için uygun bir tarzdır. Sade siyah veya beyaz polo yakalı tişörtler, bol veya boru paça üzerinize uyan kumaş ya da keten pantolonları kullanabilirsiniz.

Blazer ceketler, chino pantolon modelleri ve kaliteli gömlekler de yine Old Money stilinin en klasik parçaları arasında yer almaktadır. Tercih ettiğiniz kıyafetlerde, marka logosunun kullanılmamasına dikkat edilmelidir.

Büyük markalı ve logolu kıyafetler Old Money stilinin içerisinde kullanılmamaktadır. Kıyafetlerin kaliteli ve temiz dikişli olması gerekmektedir. Zamansız ve klasik parçalar ile Old Money stilini kolaylıkla oluşturabilirsiniz.

Erkek Kombinlerinde Old Money Tarzını Nasıl Yakalarsınız?

Old Money Style, sadeliğin ve kalitenin ön planda olduğu bir tarzdır. Bunun için her zaman yalın, şık ve kalitesini gösteren parçaları bir arada kullanmanız gerekmektedir. Toprak tonları, siyah, beyaz ve pastel renkler, bu stile en çok yakışan tonlardır.

Çizgili, kazayağı desenli ya da ekoseli klasik parçaları da doğru renkler ile bir arada kullanarak Old Money kombin hazırlayabilirsiniz. Bu stil için kullanacağınız parçaların kumaş kalitesi ve üzerinizdeki duruşu, kalıbı da oldukça önemlidir.

Erkek Old Money Tarzının Avantajları

Old Money kombin çeşitleri ile yaşantınızın her anında dikkat çeken, ilgi gören ve göz kamaştıran bir giyim tarzına sahip olabilirsiniz. Bu stilin öne çıkan özelliklerinden birisi de yüksek kaliteli ve lüks parçaları içermesidir. Bunun için sizin, her ortamda dikkat çeken bir stile sahip olmanızı sağlar.

Sadelik ön planda olduğu için kendinizi daha rahat ancak daha özgüvenli hissedebilirsiniz. Zarafetin ve sadeliğin bir arada olduğu Old Money stili sayesinde, modern bir görünüm elde edebilirsiniz. Ofiste başlayan gününüzü şık bir akşam yemeği ile sonlandırabilirsiniz.

Old Money Tarzında Hangi Ayakkabılar Seçilebilir?

Old Money style erkek giyim tarzında tercih edeceğiniz ayakkabılar, stili tam anlamı ile yansıtmanızı sağlayacaktır. Klasik kesim pantolonların daha ağırlıklı olarak tercih edildiği bu giyim stilinde en çok, loafer model ayakkabılar kullanılmaktadır.

Deri klasik ayakkabılar da yine tercih edebileceğiniz popüler modellerdedir. Oxford ayakkabı modelleri ile her zaman şık, zarif ve konforlu bir görünüm elde edebilirsiniz. Old Money tarzınıza kaliteli bir dokunuş yapmak için seçiminizi deri ayakkabılardan yana kullanabilirsiniz.

Aksesuarların Gücünden Yararlanın

Aksesuarların Gücünden Yararlanın

Old Money Style, tüm detayları ile tarzınızı güçlü ve net bir şekilde yansıtmanızı sağlayacaktır. Her bir detayında kaliteyi ve şıklığı bir arada bulabilirsiniz. Bunun için kıyafetleriniz kadar, tercih ettiğiniz aksesuarlar da oldukça önemlidir.

Deri saatler, şık kol düğmeleri, deri kemerler ve cep mendilleri, Old Money style erkek kombinleri içerisinde mutlaka kullanmanız gereken parçalardandır. Kıyafetlerinize zarif, sade ancak etkili bir incelik eklemeniz gerekmektedir.

Old Money Tarzı Kombin Önerileri

Kaliteli ve Old Money stilini tam olarak yansıtmak için blazer ceket ve chino pantolon ikilisini bir arada kullanabilirsiniz. Klasik beyaz bir gömlek ve keten pantolon ile de dilediğiniz görünümü elde edebilirsiniz. Old Money style erkek kombinleri için dilerseniz jean pantolonları da kullanabilirsiniz.

Jean pantolonları, desenli ve polo yaka tişörtler ile bir arada kullanmanız daha doğru bir seçim olacaktır. Old Money stilinde klasik bir görünüm elde etmek için deri ayakkabıları ve kumaş pantolonları kombin yapabilirsiniz.

Gömlekler, bu stilin yıldız ve anahtar parçalarından biridir. Beyaz klasik kesim bir gömlek mutlaka dolabınızda yer almalıdır. Gömlekleri jean, kumaş, keten veya chino tarzı pantolonlar ile bir arada kullanabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu