Moda

Slim Fit ve Regular Fit Ne Demek

Erkek giyim dünyasında sıklıkla karşılaşılan terimlerden olan regular fit ve slim fit kişinin kendine özgü giyim tarzını ifade eder. Modern şık ve gösterişli giyim tarzlarına örnek olan regular fit daha rahat ve geniş bir görünüşle kıyafetleri kombinlemektir.

Slim fit ise daha dar ve ince görünüm sağlayarak kıyafetlerin klasik tarzda her yaş erkek için uygun olabilecek parçaları içerir. Regular fit ve slim fit giyim tarzlarının uygun parçalarla birleştirilmesi son derece önemlidir. Her bir kıyafet parçasının ayrı bir şekilde kombine uyumlu olması ve kıyafetlerin bütün olarak göründüğünde bir tarz oluşturması son derece önemlidir.

Slim Fit Nedir?

Slim Fit Nedir?

Slim fit kıyafetin vücudu daha ön plana çıkartan dar bir kesim ile vücut hatlarını belli eden giyim tarzıdır. Senin fit pantolonlar ve takım elbiseler erkek giyim dünyasında en çok tercih edilen parçalardandır. Dar kesime sahip olan ve bacak boyunu ekstra uzun gösteren slim fit pantolonlar hem takım elbiselerde hem de gömlek modellerinde son derece dikkat çekici görünür.

Slim fit ne demek basit şekilde anlatmak gerekirse kıyafetlerin dar ve modern parçalardan oluşması anlamına gelir. Slim fit gömlek ne demek? Dar kalıba sahip olan gömleklere slim fit gömlekler adı verilir. Slim fit gömlekler, göğüs kaslarını ve kol kaslarını ön plana çıkartan kişinin zayıf görünmesini sağlayan gömleklerdir.

Regular Fit Nedir?

Regular fit, giysilerin standart boyutlarda üretilmesi ve daha bol konforlu bir giyinme deneyimi sunması anlamına gelir. Özellikle takım elbiselerde ve pantolonlarda bu terim sıklıkla duyulur. Kıyafetlerin beden hatlarını doğal şekilde göstermesi ve bu şekilde kişinin daha rahat kıyafetlerle tarzını ortaya koyması mümkündür.

Slim Fit Kullanımında Dikkat Edilecekler

Slim fit giyiminde dikkat edilmesi gereken hususlardan en önemlisi doğru beden ölçüsüyle kıyafetleri seçmektir. Bu kıyafetleri satın alırken kişi kendi doğru beden ölçüsünü göz önünde alarak stilini ortaya koyması gerekir. Slim fit ceket ya da gömlek tercih edilirken göğüs ve bel bölgesinin rahatsız olmaması adına doğru ölçülerin alınması gerekir.

Ayrıca ceketin veya gömleğin etek uzunluğu da göz önüne alınması gerekir. Pantolonların bacak boyunu kesmemesi ve içinde rahat edebilecek ölçülerde tercih edilmesi diğer önemli bir husustur. Slim kalıp ne demek? Slim kalıp dar kalıptır. Bedenin daha ön planda oldu vücut hatlarının belli olduğu kıyafetlerin kalıbına slim denir

Regular Fit Ürünlerin Püf Noktaları

Regular Fit Ürünlerin Püf Noktaları

Beden ölçülerine uygun kıyafetlerin tercih edilmesi son derece önemlidir. Regular fit kıyafet tercih edilirken bedenin doğal hatlarını doğru şekilde göstermesi ve kumaşın nefes alması gerekir. Kişinin kendi giyim tarzını uygun modelleri tercih etmesi ve kıyafet satın alırken kişinin beden tipini göz önünde bulundurması gerekir.

Kimler Regular Fit Tercih Etmeli?

Regular fit her yaşa uygun olmakla birlikte daha çok 30 yaş üstü kişilerin tercih ettiği bir giyim tarzıdır. Regular fit giyim tarzında sadece yaş belirleyici bir kriter değildir. Kişinin beden tipi, vücut hatları, kilosu da diğer belirleyici kriterler arasında yer alır.

Kimler Slim Fit Tercih Etmeli?

Slim fit daha çok genç ve yetişkin kişilere hitap etse de doğru parçalarla kombinlendiğinde aslında her yaş için uygun bir giyim tarzıdır. Özellikle 20 yaş üstü gençlerin tercih ettiği slim Fethi vücut hatlarını doğrudan belli eden dar pantolon ceket ve gömlekle şık bir görüntü oluşturur.

Regular Fit Giymenin Avantajları

Regular fit giysilerin normal boyutuyla üretilip daha rahat kalıplar da vücut hatlarını doğal olarak ortaya çıkartan bir giyim tarzıdır. Bu şekilde günlük kombinleri yaparken bir yandan da konforlu ve rahat kullanım söz konusu olur. Regular fit giyim tarzında her çeşit aksesuar ve ayakkabı tercih edilebilir. Klasik giyim tarzını benimseyen kişiler için pek çok farklı modeli bulunan gömlek ve ceketler ile kişi istediği modern ve tarz görüntüyü elde edebilir.

Slim Fit Giymenin Avantajları

Kişi daha zayıf ve genç görünmek istiyor ise slim fit giyim tarzına uygun parçalar tercih edebilir. Göğüs ve kol kaslarını ön plana çıkartan gömlekler, bacak boyunu daha uzun gösteren ve kişinin daha fit bir görüntü ile farklı tarzda görünmesine yardımcı olan pantolonlar da slim fit giyim tarzı her zaman ön plandadır.

Sık Sorulan Sorular

Regular Fit mi Slim Fit mi?

Her iki giyim tarzında da kişi kendini çok daha şık ve rahat hissedebilir. Modern giyim tarzını benimseyen her kişinin silim fit ve regular fit giyim tarzıyla yakından ilgili olduğunu görmek mümkündür.

Kişi rahat ve gündelik hayatta daha salaş giyinmeyi seviyor ise regular fit giyim tarzı daha uygun olacaktır. Daha dar kalıplık kıyafetlerde kendine iyi hissediyor ise kişi slim fit pantolon gömlek ve ceket modellerini tercih edebilir.

Regular Kesim Pantolon Ne Demek?

Regular kesim pantolon daha geniş ve rahat bir görünüm ile günlük hayatta konforlu bir kullanım sunar. Regular kesim pantolon, vücut hatlarını doğal şekilde ortaya koyan pantolondur. Pantolon, vücuttun daha fazla rahat etmesini sağlayan bol kesime sahiptir.

Regular Fit Dar Kesim mi?

Regular fit bol kesim olarak tabir edilebilir. Slim fit kesime göre daha bol oversize kesime göre ise dardır. Kısaca regular fit kıyafetin normal kesimidir. Regular kalıp ne demek? Regular kalıp, kıyafetin normal kesimi olup vücudun kıyafetin içinde daha rahat hareket etmesini sağlayan özel bir kalıptır.  Takım elbiselerde ceketlerde ve gömleklerde karşılaşılan bu kalıp türü her yaş için uygun giyim tarzlarını oluşturur.

Slim Pantolon Ne Demek?

Slim pantolon, dar kesime sahip olan ve vücut hatlarını belli eden bir pantolon modelidir. Bu pantolon modelinde bacak ve bel bölgesi ince ve daha toplu görünür. Özellikle bacak kaslarını ön plana çıkartan ve bacak boyunu normalde daha uzun gösteren slim pantolonlar genç ve yetişkinler için son derece modern giyim tarzlarını oluşturur.

Slim fit pantolon modellerini her türlü kıyafetle kombinlemek mümkündür. Özellikle oversize kazak ve düz kesim ceketler slim fit pantolonlara en çok uyum sağlayan parçalardandır. Slim fit pantolonları her türlü ayakkabı Kemer saat gibi aksesuarlarla kombinlemek mümkündür. Görünüş olarak ekstra dikkat çekici ve şık görüntüye rahat bir kullanım oluşturan slim fit pantolonlar pek çok farklı renk ve modelde erkek giyim dünyasında yer alır.

Slim Fit Likralı mı?

Slim fit gömlekler pantolonlar ve ceketler genellikle likralı olur. Likralı olması ile kişinin daha dikkat çekici bir tarza sahip olması söz konusu olur. Bu şekilde vücut hatlarını ön plana çıkartırken vücudu sıkmadan rahat şekilde toparlayarak daha ideal bir görüntü oluşturur.

Görünüş itibarı ile slim fit gömlek ve pantolonlar bu konuda en çok tercih edilen parçalardandır. Özellikle genç kesin için daha rövanşta olan slim fit parçalar her yaş kesimi için konforlu rahat ve modern bir tarz oluşturur

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu