Moda

Yükselişe Geçen Trend Wide Leg Jean Kombin Önerileri

Son dönemde yükselişe geçmekte olan trend “Wide leg ne demek?” sorusu gündeme geliyor. Adından da anlaşılacağı üzere bu pantolonlar geniş paça detayına sahip. Belden oturtmalı olan bu pantolonlar ayak bileğine doğru genişlemekte.

Düz jean çeşitlerine ek olarak tasarlanan wide leg jean pantolon modelleri sağladıkları rahat ve zarif stili sayesinde dikkatleri üzerine çekmekte. Wide leg jean kombini yapmak keyifli ve son derece zevklidir. Aynı zamanda geniş paçalı şık ve şık pantolonla tarzınızı yansıtacak özgün kombinler oluşturarak özel günlere katılabilirsiniz. Çeşitli renk seçeneği olan bu pantolonların tonuna, üzerine giydiğiniz kıyafete göre karar verip kombin yapabilirsiniz.

Kahverengi mavi, indigo, siyah, krem, beyaz veya lacivert gibi renkleri seçerek gardırobunuza kolay bir şekilde uyum sağlar. İçeriğimizde wide leg Jean ne demek, wide leg Jean nedir, wide leg Jean konbinlerken nelere dikkat edilmelidir, wide leg Jean nasıl kombinlenir gibi alt başlıklara yer verilir.

Wide Leg Jean Ne Demek? Wide Leg Jean Nedir?

Wide leg jean; normal ve iş kombinlerinde kullanılabilen geniş yelpazede alt giyim parçalarından oluşur. Pek çok çeşitli kalıbı bulunan wide leg pantolonlar ilk defa geniş paçaları sayesinde dikkat çeker. Spor ve klasik farklı kombinde kullanılmakta olan bu modellerle birçok çantayı kombinleyebilirsiniz.

Ayrıca “wide leg jean ne demek?” sorusuna da en iyi şekilde cevap verilmiş bulunmakta. Wide leg jean kombinlerini yaptığınızda gitmekte olduğunuz pantolonun modeline veya rengine uygun kıyafetinizi seçebilirsiniz.

Wide Leg Jean Kombinlerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Wide Leg Jean Kombinlerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Kombin yaptığınızda bazı noktalara dikkat etmeniz gerekir. Bununla birlikte oldukça şık görünüme sahip olmak istediğinizde wide leg kalıp ne demek bununla ilgili bilgiye sahip olmanız gerekiyor. Gayet şık bir parça modeli olan wide leg jean, tüm mevsimlere uygun olarak üretilir.

Bu sebeple her mevsime özel kombinler de yapabilirsiniz. Örnek verecek olursak yaz aylarında pantolonunuzun üzerine bir crop veya tişört giyinebilirsiniz. Bol paça kesimi ile uzun bacaklarınızı daha şık ve belirgin hale getirebilirsiniz. Bohem ve klasik tarzda da zarif görünmekte olan wide leg jean modellerinde ise paça detayı önemlidir.

Gideceğiniz özel davetlerde hem şık hem de zarif görünmek için wide leg jean sizin için harika bir tercihtir. Payetli bir bluz ve bol paçalı jean ile istediğiniz özgün stile kavuşabilirsiniz. Yapacağınız bu kombinlerde renk uyumunuza ve oldukça sade tonlara yönelmeniz daha iyi olacak. Vücut yapınızı gayet düzgün göstermekte olan wide leg jean kullanımında renk ton uyumuna dikkat etmelisiniz. Jean pantolonlari beyaz ve açık renkte kombine etmek gününüzü daha modern hale getirebilir.

Wide Leg Jean Nasıl Kombinlenir?

Wide leg pantolon ne demek sorusu ile aklınızda takılan kombinleri spor, klasik ve bohem stiliyle kolay bir şekilde bütünleştirebilirsiniz. Bununla birlikte geniş paçalı jean pantolonlarla kombin yaparken ürünün üzerinizde daha şık durması amacıyla birkaç püf noktaya dikkat etmelisiniz.

Wide leg pantolon modelleri, belirli boyutta üretilemediği için paçanın yerlerde sürünmediğinden emin olmalısınız. Bunun yanında pantolon size çok uzun geldiyse terziye götürebilirsiniz. Ancak terziye gitmek için vaktim yok diyorsanız paçaları dışa veya içeriye doğru katlayarak çeşitli çözüm yolu bulabilirsiniz. Bunun yanında uzun gelen pantolonunuzda topuklu ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz.

Bu durumda pantolonunuzu kestirmeden önce giyeceğiniz ayakkabının topuk boyutunu da dikkate almanız gerekir. Bu çerçevede wide leg jean nasıl kombinlenir? Siyah veya kahverengi wide leg pantolon ile parlak bir kumaş olan stiletto ile kombin yapabilirsiniz. Bu sayede gideceğiniz özel yerlerde göz alıcı özgün tarzınızla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Ayrıca kombininizi tamamlamanız adına uygun tonlarda bir gömlek de tercih edebilirsiniz.

Wide Leg Jean Giyerken Hangi Tarz Ayakkabılar Tercih Edilmelidir?

Wide Leg Jean Giyerken Hangi Tarz Ayakkabılar Tercih Edilmelidir?

Wide leg jean kombin çeşitleri, günün her saatinde tek pantolonla hareket etmenize yardımcı olur. Gündüz giydiğiniz kıyafeti çıkarmadan ayakkabınızı çıkardığınızda gece içinde hazır olabilirsiniz Wide leg pantolonları eğer spor kıyafet ile kombinlemek isterseniz, ayakkabınızın tam anlamı ile görünmesi için boyunuzda kesilmiş veya birkaç santim uzun paçalar sizi tarz sahibi yapabilir.

Ayrıca spor ayakkabının üzerine pantolonu dökümlü bir şekilde bırakmanız da mümkün. Wide leg jean ile kış kombini yapmakta kolay olabilir. Geniş paçalara sahip olan pantolonların altına giyeceğiniz kalın tabanlı botlar ile oldukça şık ve zarif durur. Bununla birlikte topuklu çizme ile de özgün tarzınıza klasik bir hava katabilirsiniz.

Wide Leg Pantolon ve Palazzo Jean Pantolon Farkı Nedir?

Wide Leg pantolon ve Palasa Jean pantolon arasında belli farklar bulunur. Fakat her ikisi de bol kesimdir. Wide leg pantolon modelleri kalçadan itibaren genişlemeye başlayan, paçalara kadar daha düz bir şekilde ilerleyen ve paçada bollaşan bir modeldir. Palazzo pantolonlar ise kalçadan başlayarak daha fazla genişlemeye devam eden pantolon modelleri arasında yer alır.

Wide Leg Pantolon Üstüne Hangi Renk Gider?

Çeşitli renk seçenekleri olan pantolonların tonuna ve üstünüze giydiğiniz kıyafete uygun bir tercih verebilirsiniz.  Gri, Mavi, indigo, siyah, krem, beyaz, turuncu, kahverengi ve lacivert gibi farklı renk yelpazesiyle gardırobunuza canlılık katabilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

Wide Leg Pantolonun Üstüne Ne Giyilir?

Genellikle geniş paça kot pantolon modelinin üzerine balıkçı yaka triko kazak ya da oversize bir gömlek giyebilirsiniz. Mesela; loulou studio imzalı stintino kahverengi balıkçı yaka yün kazak modeline göz gezdirebilirsiniz. Ayrıca özgün kombininizi deri bir kemer veya  şapkayla uyumlu hale getirebilirsiniz.

Wide Leg Pantolon Hangi Vücut Tipine Uygun?

Kalçaları  geniş olan bireyler  için bootcut ya da  wide leg pantolon modelleri daha uygundur. 

Wide Leg Boyu Nasıl Olmalı?

Bohem ve klasik ile oldukça şık görünmekte olan wide leg jean modellerinde paça boyu önemli bir boyut taşır. Bu nedenle paçanın yere değmediğinden emin olmanız gerekiyor. Aksi halde paça uzun ise terzide kestirebilir, dışa ve içe doğru kıvırarak daha değişik bir stil havası oluşturabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu