Moda

Tulum İçin Kombin Önerileri

Moda dünyasının her sezon vazgeçilmez seçenekleri arasında hiç kuşkusuz ki tulum modelleri gelir. Bu sebeple bir çok kişi, tulum İçin Kombin Önerileri anlamında bir arayış içerisine girer. İçinde bulunduğumuz sezonda da hayatın her bir alanında giyilmeye uygun tulum modelleri ile kombin yapabilme ayrıcalığı, giyim severlere sunulur.

Yenilikçi tasarımlar arasında dalgıç kumaşlı, trikodan tutunda pamuk tulum modellerine varıncaya kadar pek çok seçenek bir arada sunuluyor. Abiye kumaşlardan oluşan şekli ile de günümüzde kendine her bir alanda yer buluyor. Tulum modeli seçenekleri, renk, kesim ya da karmaşık desenli özel detayları ile ön plana çıkmaktadır.

Tulumun Üstüne Ne Giyilir?

Tulumun Üstüne Ne Giyilir?

Tulumlar, son zamanlarda kadınların fazlasıyla ilgisini çekiyor. Bu sebeple yeni koleksiyon ürünleri arasında yer alan tulum modellerine olan ilgi bir hayli büyük. Bu seçenekleri tercih edenlerin aklında oluşan en büyük soru ise” Tulumun üstüne ne giyilir” olmaktadır. Tulum giydiğinizde kombininizi tamamlamak için doğru parçaları seçmek önemlidir.

Tulumla Yapabileceğiniz Kombin Önerileri

Tulumun üstüne giyeceğiniz üst giyim parçası olarak en başta tulum modeli ile uyum sağlayan renklerden oluşan seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Örneğin; siyah tulum kombinleri ile bu renge uygun düşebilecek seçenekleri uyarlamak en doğrusudur.

Tulum modelinin üzerine bir ceket, bir kırka ya da farklı türden bir yelek modeli düşünebilirsiniz. Şal gibi farklı bir ambiyans oluşturacak seçenekleri de düşünebilirsiniz. Tulum ceket kombinleri en sık tercih edilen seçeneklerdir. Tüm bunlara ek olarak salaş bir triko kazak tulum modeli ile hoş bir şıklık oluşturabilir.

Tulum modelinizin stiline uygun düşebilecek bir saç tasarımı da yine olması gereken önemli bir detaydır. Tulumun üstüne giyilecek en doğru parçaları bu şekilde kısa ve öz olarak özetlemek mümkündür.

Tulumun Üstüne Giyebileceğiniz Hırka ve Ceket Modelleri

Tulumun üstüne giyebileceğiniz başlıca hırka ve ceketler, tercih edilen tulum kumaşına örtüşen cinsten olmalıdır. Tulum üstüne ne giyilir konusunda verilen cevaplar hep aynı yöndedir. Tulumun üstüne giyilebilecek hırka ve ceket modelleri, yine seçilen renk ile hoş bir görüntü oluşturacak kontrata sahip olmalıdır. Özellikle tulum üzerine giymek için klasik bir blazer ceket giyilebilmektedir. Şık ve bol kesimli bir bomber ceket seçenekleri de tulum modelinin modern görünmesine imkân oluşturur.

Tulum salopet, şeklinde bir tercih ile aklınızdan geçen spor görüntüye sahip olabilirsiniz. Bu durumu çok daha arttırmak isterseniz de kot ceketler tulumla kombinlenebilir. Kot tulum kombinleri hiç değişmeyen şekli ile geçmişten günümüze tercih edilir. Oversize bir kazak veya kürk detaylı bir hırka, rahatlıkla tulumun üstüne giyilebilir.

Tulum Kombinleri Yapılırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Tulum Kombinleri Yapılırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Dış görüntüsüne fazlası ile önem veren kadınlar, hayatın her alanında tulum modellerine yer verir. Modanın vazgeçmeyen giyim ürünleri oldukça kurtarıcı parçalardır. Tek parçadan oluşması, tulum seçim tüyolarını sunduğu özellikler bir araya geldiğinde eşsiz bir görüntü elde edilir.

Tulum seçimi esnasında tulum modeli için kamufle edici özelliğe sahip olmasına dikkat edebilirsiniz. Özellikle bedeninizin kamufle edeceğiniz noktasına göre biraz daha bol kesimli bir tercihte bulunabilirsiniz. Örneğin göbek kısmınız sorunlu ise göbek bölgesi bol olan tulum modellerini satın alabilirsiniz.

Tulum seçimi esnasında bacak yapısı ve vücut tipinizi de ön planda bulundurmalısınız. Kalın bacaklara sahip kişiler, dar tulum tasarımlarından uzak kalmalıdır. Bunun yerine geniş paçaları olan tulum modellerin tercih edilmelidir. Sahip olduğunuz cilt rengine saç ve göz renk ayrıcalıklarına en uygun düşecek tulum renk seçiminde bulunmanızda fayda oluşacaktır.

Tulum modelleri arasından seçim yaparken kolay hareket edebilme imkânı olan seçenekleri devreye alabilirsiniz.- Hareket etme özelliklerinizi ön planda tutarak bu anlamda sizlere en iyisini sunabilecek seçenekleri düşünebilirsiniz. Yine kilo fazlası bulunanlar arasındaysanız, ince dokulu tulum modelleri tercih ederek işe başlamalısınız.

Sık Sorulan Sorular

Tulum Neyle Kombinlenir?

Tulum kombinleme taktikleri arasında en başta yer alan günlük kullanım için muhakkak sneaker modelleri gelir. Yine düz sandalet modelleri yaz mevsimi için tulum modelleri ile çok kolay bir biçimde kombin oluşturur.

Özel davetlerde tercih edilmekte olan tulum modelleri ile de topuklu ayakkabılar eşliğinde hoş bir kombin kolay bir biçimde yapılabilmektedir. Bu özel görüntüyü tamamlamak amacı ile tulum modelinin kumaş türüne ve renk özelliğine en uygun düşebilecek çanta tercihinde bulunmak önemlidir.

Tulumun Altına Ne Giyilir?

Tulum altına en uygun düşebilecek olan seçenekler nude rugan veya süet topuklu ayakkabılar olmaktadır. Bunun yanı sıra; bantlı siyah topuklu ayakkabılar ve modelleri çok şık bir tamamlayıcı olarak ön plana çıkabilmektedir. Klasik bir dış görünüm elde edebilmek maksadı ile de blazer ceketler kesinlikle kombinleyebilir.

Tulum Hangi Vücut Tipine Yakışır?

Tulum modelleri hemen hemen tüm vücut tiplerine uygun tasarımlardır. Kendi içinde farklılaşa kesim tarzı ile boy uzunluğuna göre tercihler yapılabilir. Özellikle kısa boylu olanlar, askılı ve yarım kollu tulum modellerini seçebilir. Kilo sorunu yaşamakta olanlar ise bol kesimlere sahip tasarımları gönül rahatlığı ile tercih edebilir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu